Perquè OPOSapp
 • Perquè coneixem les necessitats i inquietuds d’un opositor.

  La majoria de l’equip d’OPOSapp ha superat una oposició. Per això, haver viscut de primera mà tot el procés ens permet identificar els aspectes clau i aplicar-los a la nostra metodologia. T’entenem i et facilitarem la tasca.

 • Perquè estem segurs que la nostra plataforma i el nostre mètode són el millor suport.

  Ja són més de 25 anys preparant oposicions i centenars d’alumnes que han aconseguit aquest repte amb nosaltres. Hem traslladat tota aquesta experiència i coneixement al desenvolupament de la plataforma online cuidant cada detall. No només obtens el millor de l’ensenyament tradicional sinó que la tecnologia ens ha permès disposar de noves eines molt més interactives que et faran l’estudi més agradable i pràctic. T’oferim un mètode exitós que s’adapta a tu.

 • Perquè preparar-se una oposició no és només fer tests sinó entendre el perquè de cada pregunta i la seva resposta.

  Amb l’ampli ventall de vídeos, conceptes clau, definicions, resums, quadres sinòptics… ens assegurem que els tests siguin una eina per mesurar el teu progrés, no només els teus coneixements. A més, donat que el temari pot ser objecte de pregunta d’examen, t’ajudarem a conèixer i entendre tots i cadascun dels continguts d’una manera fàcil i amena.

 • Perquè cal assolir una nota excel·lent si vols arribar al final.

  Com a opositors, sabem que un resultat pobre no assegura el triomf: per aconseguir l’èxit necessites uns resultats excel·lents. La nostra cura per cada detall del curs i el teu esforç i constància seran sinònims d’excel·lència.

 • Perquè t’hem preparat vídeos explicatius de cada tema, quadres sinòptics, esquemes, activitats complementàries, resums, tests…

  Tindràs a la teva disposició uns continguts de qualitat especialment dissenyats per ajudar-te a aprovar l’oposició: vídeos explicatius, esquemes, resums, quadres sinòptics… Fins i tot, les videoiconferències queden gravades ala plataforma, de manera que pots “assistir” a la classe tantes vegades com vulguis.

 • Perquè t’ensenyem a planificar-te i a estudiar.

  L’actitud envers l’estudi, la planificació, i crear hàbits són factors fonamentals. Per això t’oferim un curs de tècniques d’estudi per afrontar aquest repte de la millor manera possible.

 • Perquè som conscients que una formació online no ha de suposar un distanciament amb el professor.

  Ens comprometem a acompanyar-te i guiar-te durant tot el procés a través de videoconferències individualitzades, tutories grupals per videoconferència, etc.

 • Perquè el nostre objectiu és el teu èxit.

X