Perquè OPOSapp
 • Perquè coneixem les necessitats i inquietuds d’un opositor.

  La majoria de l’equip d’OPOSapp ha superat una oposició. Viure de primera mà tot el procés ens ha permès identificar els aspectes clau i aplicar-los a la nostra metodologia. T’entenem i et facilitarem la tasca.

 • Perquè estem segurs que la nostra plataforma i el nostre mètode són el millor suport.

  Ja són més de 25 anys preparant oposicions i centenars d’alumnes que han aconseguit aquest repte amb nosaltres. Hem traslladat tota aquesta experiència i coneixement al desenvolupament de la plataforma online cuidant cada detall. No només obtens el millor de l’ensenyament tradicional sinó que la tecnologia ens ha permès disposar de noves eines molt més interactives que et faran l’estudi més agradable i pràctic. T’oferim un mètode exitós que s’adapta a tu.

 • Perquè preparar-se una oposició no és només fer tests sinó entendre el perquè de cada pregunta i la seva resposta.

  Amb l’ampli ventall de vídeos, conceptes clau, definicions, resums, quadres sinòptics… ens assegurem que els tests siguin una eina per mesurar el teu progrés, no només els teus coneixements. Tot el temari pot ser objecte de pregunta d’examen, per això has de conèixer i entendre tots i cadascun dels continguts… i si tens dubtes, estem al teu costat per guiar-te i resoldre’ls.

 • Perquè cal assolir una nota excel·lent si vols arribar al final.

  Com a opositors, sabem que un resultat pobre no assegura el triomf: per aconseguir l’èxit necessites uns resultats excel·lents. La nostra cura per cada detall del curs i el teu esforç i constància seran sinònims d’excel·lència.

 • Perquè t’hem preparat vídeos explicatius de cada tema, quadres sinòptics, esquemes, activitats complementàries, resums, tests…

  Podràs veure els vídeos explicatius tots els cops que sigui necessari i no hauràs de dedicar ni un minut a preparar material complementari, resums, quadres sinòptics: tindràs a la teva disposició uns continguts de qualitat especialment dissenyats per ajudar-te a aprovar l’oposició. Dedica el teu temps a l’estudi.

 • Perquè t’ensenyem a planificar-te i a estudiar.

  L’actitud envers l’estudi, la planificació, i crear hàbits són factors fonamentals. Per això t’oferim un curs de tècniques d’estudi per afrontar aquest repte de la millor manera possible. Saber com estudiar és essencial.

 • Perquè som conscients que una formació online no ha de suposar un distanciament amb el professor.

  A través de la plataforma i de les tutories tindràs contacte directe amb el professor perquè puguis resoldre tots els teus dubtes. Ens comprometem a acompanyar-te i guiar-te durant tot el procés.

 • Perquè el nostre objectiu és el teu èxit.

error: El contingut està protegit
X