Coneix-nos

OPOSapp neix basada en 28 anys d’experiència en la preparació d’oposicions. Som un equip docent especialitzat i ens apassiona ensenyar: al llarg dels anys hem consolidat una metodologia propera i de qualitat que ha ajudat a fer que els nostres alumnes assoleixin les seves fites i creixin professionalment.

Ser més accessibles, adaptant-nos a les necessitats dels nostres alumnes i donant-los un valor afegit és la clau en els temps que corren. Oferim un concepte efectiu, engrescador, diferent respecte a tot el que coneixes fins ara en la metodologia de la formació online, per acompanyar a tots i cadascun dels nostres alumnes pel camí de l’èxit.

Hem cuidat tots els detalls per oferir-te un servei eficaç. A través d’una plataforma senzilla i intuïtiva, tindràs a la teva disposició tota mena de continguts teòrics i pràctics perquè puguis dedicar a l’estudi tot el temps que necessitis. Et guiarem en tot moment a través de la temporalització perquè no perdis el ritme i podràs avaluar tots els teus progressos.

El nostre equip està format per gent vinculada al món de l’ensenyament i a l’àmbit de l’empresa. A més, disposem d’un gran equip de professionals de diverses procedències: economistes, advocats, bombers, policies, professors d’educació infantil, primària i secundària, psicopedagogs, preparadors físics, funcionaris de l’Administració en actiu… tot plegat per oferir-te cursos de qualitat i a la teva mida que et permetin assolir el teu objectiu.

Nosaltres serem al teu costat en tot moment, perquè els teus resultats també són el nostre èxit.

X