OPOSapp neix basada en 25 anys d’experiència en la preparació d’oposicions. Ens apassiona ensenyar: al llarg dels anys hem consolidat una metodologia propera i de qualitat que ens ha ajudat a fer que milers d’alumnes hagin assolit les seves fites i hagin crescut professionalment.

Ser més accessibles, adaptant-nos a les necessitats dels nostres alumnes i donant-los un valor afegit és la clau en els temps que corren. Oferim un mètode efectiu, engrescador, diferent respecte a tot el que coneixes fins ara en la formació online, per acompanyar a tots i cadascun dels nostres alumnes pel camí de l’èxit.

Hem cuidat tots els detalls per oferir-te un servei eficaç: a través d’una plataforma senzilla i intuïtiva, tindràs a la teva disposició tota mena de continguts teòrics i pràctics perquè puguis dedicar a l’estudi tot el temps que necessitis. Et guiarem a través de la temporalització perquè no perdis el ritme i puguis avaluar tots els teus progressos.

Som un equip de professionals vinculats al món de l’ensenyament i a l’àmbit de l’empresa. A més, comptem amb la col·laboració d’economistes, advocats, bombers, policies, professors d’educació infantil, primària i secundària, psicopedagogs, preparadors físics, funcionaris de l’Administració en actiu… Tot plegat per oferir-te cursos de qualitat a la teva mida que et permetin assolir els teus objectius.

Nosaltres serem al teu costat en tot moment, perquè el teus resultats també són els nostres.

David Monllau

Formador

Gestió acadèmica

Sandra Mora

Formadora

Desenvolupament de producte

Siscu Roig

Formador

Responsable marketing

Josep Panisello

Formador

Miriam Arias

Relacions amb alumnat

i atenció al client

Francesc X. Roig

Manteniment i optimització

de la plataforma

error: El contingut està protegit
X