ESTUDIAR ONLINE: UN REPTE QUE POT ARRIBAR A SER MOLT PRODUCTIU

Et planteges estudiar un curs online amb OPOSapp i creus que aquesta modalitat no és per a tu? T’has format sempre de manera presencial i penses que l’ensenyament en línia no té els mateixos beneficis? És el moment d’aclarir dubtes i de saber què necessites per a què aconsegueixis els teus objectius.

La clau ets tu mateix! Tenir una actitud positiva, mantenir-se motivat i cultivar la disciplina són els fonaments bàsics. Planificar-se el temps d’estudi i fixar-se objectius realistes que ens permetin estar concentrats ens ajudaran a crear hàbits que ens faran més efectius.

És important que els hàbits d’estudi es combinin amb hàbits saludables, com la dieta equilibrada i la pràctica d’exercici físic, que ens proporcionarà energia i motivació extra. No ens hem de pressionar massa (especialment al principi) i hem de procurar tenir un temps de descans de qualitat.

La idea d’estudiar a distància ens pot fer sentir insegurs en un principi, però ens ofereix molts avantatges que la formació tradicional no pot proporcionar. L’avantatge principal de la formació online és la seva flexibilitat. Amb una bona planificació es pot adaptar al nostre dia a dia i formar-nos, per exemple, sense renunciar a la feina.

La filosofia d’OPOSapp és el contacte immediat perquè els alumnes puguin resoldre dubtes i que els professors puguin oferir una atenció especialitzada. Hem de saber demanar ajuda per evitar frustracions, cada petita victòria ens motiva i ens apropa a l’èxit.

A més a més, la tecnologia ofereix eines que van més enllà de simplement escoltar el professor, els continguts interactius ens ajuden a avaluar el propi progrés al mateix temps que són tasques engrescadores. Des de la comoditat de casa, quan vulguem i les vegades que siguin necessàries.

La formació online cada cop està més integrada, s’adapta a tota mena de situacions i està en desenvolupament constant aprofitant els avenços tecnològics. Com la formació tradicional, només necessita esforç per part nostra i ens donarà una oportunitat que ens pot canviar la vida.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


X