Matrícula dels cursos d’Oposicions de Mestres d’Infantil i d’Oposicions de Mestres de Primària Oberta!

Sabem que afrontar unes oposicions sempre és un repte difícil, però t’assegurem que un bon mètode fa que multipliquis les teves possibilitats d’èxit. A Imposita, hem traslladat la metodologia de més de 26 anys d’experiència en la preparació d’oposicions a la nostra plataforma de formació online: OPOSapp!

Les necessitats dels nostres alumnes són diverses i la tecnologia actual ens permet elaborar cursos fets a mida per donar resposta a qualsevol situació. Per nosaltres és molt important que els alumnes, tant de la modalitat presencial com l’online del curs d’Oposicions de Mestres d’Infantil i el curs d’Oposicions de Mestres de Primària, gaudeixin de les mateixes eines i de la metodologia exitosa que han ajudat molts d’alumnes de promocions anteriors a aprovar l’oposició.

Quina és la clau per aconseguir-ho? Les places dels cursos són limitades, tant a la modalitat presencial com la online. Per oferir un tracte personalitzat en què els professors puguin tutoritzar l’alumnat d’una manera òptima i efectiva cal que hi hagi un màxim d’alumnes. D’aquesta manera, els docents poden acompanyar l’alumnat en tot el procés de l’oposició. Evidentment, l’esforç i compromís de l’alumne és vital, i sumat a un bon mètode, materials actualitzats i motivació constant, el camí es fa molt més fàcil.

Vius lluny del centre o no pots combinar els horaris per assistir a les classes presencials? Cap problema! Traslladem la formació presencial a la online amb classes setmanals per videoconferència idèntiques a les del curs presencial. Classes que podràs visualitzar les vegades que necessitis a la plataforma d’OPOSapp, on a més a més, trobaràs tot el temari actualitzat, el marc legislatiu, tècniques d’estudi, plantejament i resolució de casos pràctics…

Tenim un equip docent amb molta experiència i molt ben valorat per part de l’alumnat. El contacte a través de la plataforma és directe, et resoldran tots els dubtes que tinguis i t’ajudaran en l’elaboració de la programació didàctica i la seva correcció d’una manera individualitzada: un temps dedicat exclusivament a tu perquè estiguis preparat per defensar-la davant el tribunal.

T’assessorem en la planificació, t’orientem a través de les fases de l’oposició i ens adaptem als requisits de la imminent convocatòria. Ens encarreguem de simplificar-ho tot  perquè tu només t’hagis de preocupar d’estudiar.

Ara és el moment de l’aprovar l’Oposició de Mestres d’Infantil o la l’Oposició de Mestres de Primària! Deixa que t’ajudem a complir el teu objectiu.

Per a la formació presencial visita www.imposita.cat

 

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


X