Per què preparar-se?:

L’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i Comunicació (àcTIC) és un certificat emès per la Generalitat de Catalunya que permet a qualsevol persona demostrar, davant de qualsevol instància pública o privada, els seus coneixements, habilitats i actituds a l’hora de fer un ús segur i crític de les TIC. Recentment, s’ha suprimit el mínim d’edat de 16 anys: es pot obtenir el certificat mentre s’estigui cursant l’educació obligatòria.

Aconseguir el certificat d’àcTIC és un requisit indispensable a l’hora de cercar feina a qualsevol sector o d’augmentar la puntuació en una oposició. A més a més, no té data de caducitat.

CURS àcTIC NIVELL MITJÀ

T’oferim un curs interactiu on trobaràs tot el temari actualitzat amb continguts teòrics i vídeos pràctics molt amens per treballar les competències en què es basa la prova:

C1. Cultura, participació i civisme digital.
C2. Tecnologia digital i ús de l’ordinador i del sistema operatiu.
C3. Navegació i comunicació en el món digital.
C4. Tractament de la informació escrita.
C5. Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment.
C6. Tractament de la informació numèrica.
C7. Tractament de dades.
C8. Presentació de continguts.

preu

Cada competència disposa d’un qüestionari autocorregible amb preguntes de diferents tipologies similars als de la prova oficial. D’aquesta manera, podràs posar a prova els coneixements i saber exactament què necessites tornar a repassar. Els pots repetir les vegades que necessitis, si estàs preparat, el sistema t’ho indicarà.

Així mateix, tindràs contacte directe amb el professor, que resoldrà els teus dubtes i t’explicarà com afrontar la prova a través de la nostra plataforma OPOSapp. La plataforma és una eina innovadora i molt intuïtiva dissenyada especialment per treure el millor partit a la formació online.

El nostre mètode és efectiu, no només tindràs a l’abast tots els conceptes necessaris per superar la prova, sinó que adquiriràs habilitats que t’ajudaran en el teu desenvolupament professional i a tenir una vida digital més segura.

Et garantim que en dues setmanes pots assolir els coneixements necessaris i obtindràs el certificat oficial.

error: El contingut està protegit
X