Tenir la certificació d’àcTIC pot marcar la difèrencia per les convocatòries del concurs de mèrits del procés d’estabilització de l’ocupació pública, tant de personal funcionari com laboral

El  passat 13 de juny de 2022 es van publicar al DOGC les convocatòries del concurs de mèrits del procés d’estabilització de l’ocupació pública, tant de personal funcionari com laboral.

El concurs de mèrits afecta places de personal funcionari i laboral ocupades de forma temporal des d’abans de l’1 de gener del 2016 o bé ocupades per personal amb una relació temporal des de la mateixa data.

Pel que fa a les competències digitals, es valoraran les habilitats, capacitats i actituds que es necessiten amb l’ús de les TIC i la cultura digital. Uns coneixements especialment necessaris en llocs de treball com els de l’Administració Pública: s’ha de tenir una bona educació digital, especialment pel que fa a aspectes de seguretat, i saber com treure el màxim partit dels programes d’ofimàtica que ajuden a automatitzar processos i facilitar la tasca diària.

Un cop et certifiquis amb l’àcTIC, aconseguiràs punts extra que et donaran avantatge i que en alguns casos poden marcar la diferència entre tu i un candidat amb qui competeixes.

Pel que fa a les convocatòries del concurs de mèrits del procés d’estabilització de l’ocupació pública, tant de personal funcionari com laboral el certificat d’àcTIC dona un màxim de 6 punts:

  • Certificat d’àcTIC avançat: 6 punts
  • Certificat d’àcTIC mitjà: 4 punts
  • Certificat d’àcTIC bàsic: 2 punts

Pots presentar la certificació fins el dia 12 de juliol a través de l’aplicació de la Generalitat. Si necessites punts extra per a la teva oposició, recorda que amb OPOSapp! aconseguir el teu certificat d’àcTIC mitjà i avançat no havia estat mai tan fàcil i ràpid. Aprofita les nostres promocions i destaca de la resta!

Clica aquí i descobreix-ho!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


X